Com les filles de Zeus i Eurómime actuaran les artistes que inauguren aquest primer Aglaia Festival: Anna Ferrer i Clara Peya, Marga Rotger i les Marala Trio.

A l’igual que en la mitologia grega, aquestes creadores incansables faran de les nits del 16, 17 i 18 d’agost dins de l’Aglaia Festival, que sa terrassa d’Es Claustre de Maó resplendeixi amb les músiques d’arrel més actuals de les Illes Balears.

Vine i fes que aquestes nits siguin també esplèndides per tu!


Concerts d’estiu per gaudir, descobrir i emocionar-se

Amb aquests concerts donem el tret de sortida d’un Festival que neix amb el desig de normalitzar la presencia del talent emergent femení a l’escena musical a nivell local i global.

Enguany la programació està conformada per Anna Ferrer i Clara Peya que juntes es presentaran a Es Claustre amb un concert únic, on tradició i avantguarda es fusionen a partir del sentiment i de l’emoció.

Seguirà Marga Rotger, presentant el seu últim treball “Infinit emocionari ” amb tota la seva formació al complet, una barreja d’estils de dins i de fora, que embolcallen aquesta veu prodigiosa que ens regala la Magda en els seus concerts.

I com a cloenda les Marala Trio. Tres al·lotes, tres artistes, tres veus amb un sol objectiu: impregnar de bellesa el silenci de la nit menorquina.


Quan comença l’Aglaia Festival i quins són el seus horaris

Raç i curt, l’Aglaia Festival comença el divendres dia 16 d’agost amb l’actuació de l’Anna Ferrer i la Clara Peya, seguirà Marga Rotger i el seu quintet el dissabte 17 d’agost i l’edició d’enguany finalitzarà amb les Marala Trio el diumenge 18 d’agost.

Tots els concerts començaran puntualment a les 22h, però tingueu en compte que la terrassa d’Es Claustre obre a les 20h, per tant els que volgueu acostar-vos una mica abans de començar allà ens trobareu!


On es venen les entrades

Per accedir a comprar entrades ho podeu fer de la següent manera: via online mitjançant la web del festival o bé clicant a la pàgina d’Es Claustre Entrades, i també taquilla.


On es fan els concerts:

Els tres concerts de l’ Aglaia Festival es celebraran a la terrassa d’Es Claustre.

Un lloc ideal per poder gaudir de la bona música i a l’hora prendre una copa.

 

I recorda: que sa pomada de Menorca no porta gel, els concert de l’Aglaia Festival tampoc!

 

Share This