ANNA FERRER & CLARA PEYA EN CONCERT

Anna Ferrer i Clara Peya oferiran un concert únic a l’Aglaia Festival el 16 /8 a Es Claustre de Maó

;

Un viatje sonor i sensitiu que no us podeu perdre!

 

L’Aglaia Festival s’estrena en la seva 1a edició com no podia ser d’una altra manera: amb sons de Menorca, de la terra i del Mediterrani.

Hem convidat a l’Anna Ferrer, la principal exponent femenina de la cançó tradicional menorquina i l’Anna ens ha proposat un concert únic juntament amb la recent guardonada amb el Premi Nacional de la Cultura 2019 la pianista barcelonina, Clara Peya.

De la simbiosi del cant de l’Anna Ferrer tant arrelat a Menorca i el virtuosisme clàssic, jazz i hip hop de la Clara Peya presentem un concert que canta a les dones d’aigua, amb un repertori variat de les dues artistes, tant d’Estomac  de la Clara, com algun apunt del que serà el proper  i esperat disc de l’Anna, Krönia, que s’estrenarà aquesta tardor.

Un concert molt especial per tancar els ulls sota el cel estrellat de l’ incomparable escenari d’Es Claustre i deixar-vos dur per aquesta experiència de sons i de talent…

ANNA FERRER

Neix a Menorca l’any 1993 i amb només 3 anys comença a anar a classes de música ; a poc a poc participa amb projectes culturals vinculats al món de la dansa i el teatre.
Als 14 anys abandona la formació en flauta travessera que estava cursant al conservatori de Musica i Dansa per centrar.se en el primer grup de música professional que presideix com a solista, “S’Albaida”, amb qui grava dos discs (Xalandria i Soldemà).
Això li permet posar-se en contacte amb referents com Eliseo Parra, Marina Rosell, participar en escenaris d’arreu del món mitjançant festivals de folk com Ollinkan ( Mèxic) La Fira de la Mediterrània ( Manresa) La plaça del Sol ( Festes de Gràcia, Barcelona) i finalment guanya el IX Concurs Internacional de Folk Cuartu los Valles a Navelgas…

Biografia  completa >

CLARA PEYA

Pianista i compositora, CLARA PEYA és considerada una de les creadores més originals i úniques que han aparegut en els darrers temps en l’escena musical del país. Una biografía frenètica que transita entre la música, el teatre i l’activisme i que aquest 2019 ha estat reconeguda amb el Premi Nacional de Cultura i amb el galardó a Millor disc de l’any per la crítica dels Premis Enderrock per ‘Estómac’ (Satélite K, 2018).

Musicalment, Peya és inclassificable: bascula entre la música de cambra, el jazz, el pop i l’electrònica, mantenint sempre com a centre de gravetat el piano.

Ella és energia i sentiment en estat pur, sense deixar de banda el crit i el compromís amb la llibertat. Una personalitat artística contagiosa i torrencial que en directe es despulla, es transforma i s’escampa per tot l’escenari i més enllà. La seva forma personal de tocar ha fet que sigui considerada una de les pianistes catalanes més escèniques i transgressores.

Feminista declarada, es defineix a si mateixa com «inquieta, visceral, intensa i transcendent». Clara Peya fuig de tòpics i, sobretot, creu en el poder de l’art per a la denúncia «a la meva música li dic romàntic-contemporània o punki-romàntica». La música ho és tot per a ella, utilitza el piano per a expressar-se, ser lliure i transmetre idees.

Biografia  completa >

MARGA ROTGER

DISSABTE 17 D’AGOST
a ES CLAUSTRE a les 20 h.

MARALA TRIO

DIUMENGE 18 D’AGOST
a ES CLAUSTRE a les 20 h.

Share This