MARGA ROTGER presenta “Infinit emocionari 

Marga Rotger en concert a l’ Aglaia Festival el 17 /8 a Es Claustre de Maó

;

Marga Rotger presenta “Infinit emocionari 

 

En la segona nit de l’Aglaia Festival us oferim de nou una primícia: l’estrena del darrer treball discogràfic de la fresquíssima veu de la mallorquina Marga Rotger, Infinit emocionari.

La Marga Rotger aterra a l’Aglaia Festival amb un quintet de luxe: a la veu i a la guitarra acústica la Marga es fa acompanyar d’en Joan Toni Jaume a la bateria, en Gaspar Àngel Palou a la guitarra elèctrica, en Jaume Sibole al baix i en Sebastià Munt al teclat i a l’acordió.

Tots cinc ompliran l’escenari d’Es Claustre de sons mediterranis amb pinzellades de pop-folk i jazz amb lletres actuals i compromeses, entre d’altres i com a bona biòloga de formació que és la Marga, amb la bellesa de Ses Illes.

Una altra nit única a l’Aglaia Festival que esperem gaudir amb tots vosaltres!

 

Utopia és un video que fa un reclam a l’expresió lliure dels nostres pensaments i sentiments a través de l’art, fent una especial menció a la nostra cultura que ens recorda quines són les nostres arrels.

Un video on han participat un total de 7 musics, 13 artistes entre amics i amigues que varen participar en la recta final de “Utopia” de Magda Rotger

MARALA TRIO

DIUMENGE 18 D’AGOST
a ES CLAUSTRE a les 20 h.

Share This